"Adopta" o scrisoare de Craciun




Cautand pe internet si pe Facebook diferite campanii prin care pot ajuta copii abandonati, batrani lasati intr-un azil de batrani fara sa-i mai viziteze cineva si diferite cazuri sociale am reusit sa dau peste un post de pe Facebook care suna cam asa: "Adopta o scrisoare".
Cautand mai multe informatii despre acest lucru am intrat pe profilul Alexandrei (Alexandra Timar) am aflat faptul ca doresc ca anul acesta sa faca cel putin un numar de 1000 de copii fericiti.
Fiecare copil scrie cate o scrisoare si aceste scrisori se impart voluntarilor ce doresc sa "adopte" o scrisoare.
Se procedeaza in felul urmator:
-“adopti” o scrisoare sau un  copil fara scrisoare
- pregatesti cadoul [chiar daca ei cer de exemplu un castel , (am cazul unei fetite:)) )  voi puneti ceva simbolic, nu trebuie valori, ideea e de a aduce zambete nu de a goli buzunare]
-il predai in unul din centrele de colectare daca ai unul in jur, daca nu, se pot trimite prin posta/curier la o adresa ce o vei primi de la mine
-astepti Craciunul sa vezi pozele cu piticii beneficiari ai proiectului si realizezi ce bucurie ai adus in  sufletul acelor copii uitati de lume
Nu este deloc greu sa faci un bine si o bucurie unor persoane care nu au posibilitati.
In acest fel, incercam sa facem un bine in societate, poate fi oricat de mic acest gest de bine insa este foarte imporant.
In pozele atasate veti avea mai multe informatii despre procedurã cat si despre locatiile unde se pot dona aceste cadouri.
Chiar daca nu ati primit o scrisoare, puteti cumpara o jucarie, niste dulciuri si rechizite scolare, le impachetati frumos si le lasati la cei care se ocupa cu trimiterea acestor cadouri catre copii.







Comentarii

  1. Ce frumos! Si eu am gasit profilul ei zilele trecute si am hortarat sa pregatesc un mic cadou pentru un copilas cuminte. Initiativa Alexandrei e tare frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce idee super ! Bucuria unui copilas, atunci cand primeste ceva iti ofera un sentiment inegalabil. In compania unde lucrez mereu ne adunam si facem pachetele cu ce se poate pe care le ducem dupa la copiii care stim ca sunt prin zona si au nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper sa reuseasca sa bucure 1000 de copii. O voi cauta si eu pe facebook.

    RăspundețiȘtergere
  4. ce dragut, imi place ideea, cum este si cea cu cutia... si noi incercam pe cat putem sa aducem putina bucurie unui copil!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am aderat la campanie, mi-am ales un copil, aștept scrisoarea sau adresa.
    Bucuria unui copil este cel mai frumos dar!

    RăspundețiȘtergere
  6. Extrem de buna initiativa! Felicitari:) este minunata ideea

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar e o initiativa minunata! Sigur va aduce multe zambete.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare